nike – problemer med øjneneda ø

– problemer med øjnene

da øjenfarve normalt er stabil, når et barn er ca. 6 måneder gamle, hvis begge hans øjne er ikke de samme farve, bør de kontakte sin læge.heterochromia (også kendt som “heterochromia” iridis eller heterochromia iridium) er okulær tilstand, hvor en iris er af en anden farve end andre (komplet heterochromia), eller, hvor en del af en iris er af en anden farve fra resten.

der er ingen aktuelle medicinske konsekvenser så nike langt.men det kan have en v nike irkning på hans vision, i afholdt øje, senere hen ad vejen.

de er som steder poser fyren på eastenders er de lys poser, og jeg ved ikke, hvordan jeg skal få dem hjælp.jeg har de her poser, da jeg begyndte at blive oppe sent på aftenen for måneder, og selv når jeg går tidligt i seng, så sker der ikke noget.

en boble i øjnene?[4 – svar.

min mand er syg i to dage nu.hans øjne er rød og har været meget kløende.jeg tog bare godt på det, for et par minutter siden, og han har, hvad der synes at være en luftboble, der er på toppen af hans ansigt.det ser nike lidt som en blister, men jeg tror bare luft i.

i henhold til øjenproblemer [3 svar.

jeg ser noget i mine øjne, der lige er startet.jeg har altid haft rande og lære at håndtere dette.men nu er jeg ved at blive, lille, gule lomm nike er, næsten som bumser.er der nogen, der ved, hvad de er, og hvad jeg kan gøre for at slippe af med dem.det lookes forfærdeligt.jeg er over 50, og jeg er sikker på.