nike.dk tilbage til skolen og 3rsd

tilbage til skolen og 3rs

der er intet som trist for mig, som går tilbage til skole nike.dk n.mens mine børn elsker det og vente, til at udfylde deres rygsække med deres blyant farveblyanter, duotangs og væv kasser, føler jeg, at det er en dødsdom for sommeren.

men jeg har fundet en måde at komme ud af det alligevel, så vi er på vej til butikker for at få de ting, de har brug for.deres ærgrelse, mange af mine børn i skole forsyninger fra sidste år, stadig er i god form for at blive genbrugt, så vores liste over nye ting at købe, er så længe.

hvis du vil have en grønnere tilgang til deres egne tilbage til skolen, en grøn liv kolonne, jeg skrev til avisen sidste år med nike.dk nogle mere miljøvenlige metoder til at få det gjort.jeg nævnte et par lokale butikker, men de kan også få disse produkter på coop la maison verte i for, i præsidiet en gros butikker og boghandlere kapitler eller indigo.

reduktion, genbrug, genvinding.ved hjælp af de skridt, der er en større virkning, end du tror.

det var, da jeg havde udskudt hele sommeren, at til den første dag i skolen.

at finde herskere, notesbøger, tennissko og træningstøj i sommerferien gør det føler, at sommeren er forbi.mens børnene ser ud til at have alle de forberedelser, og de indkøb, der kommer med den, mange forældre ved jeg frygter det.

tilbage til skolen lister for de to børn i skolealderen i parlamentet kom med posten i begyndelsen af august, anmoder om mange punkter fra kompasser og regnemaskiner til lommetørklæder, flydende papir og mange, mange notesbøger, duo tangs og bindemidler.åh, og ved den måde, du skal bruge alle dine penge i centeret, fordi du stadig er nødt til at betale for dagsordener og skolebøger, der er på omkring 40 dollar pr. barn i mit hus.

det fik mig til at tro, at dette år vil vi fokusere på økonomisk og miljø for den første dag i skole på commission scolaire de montreal i næste uge.fandt, at forbrugerne bruger i gennemsnit 550 dollars tilbage til skolen i år.jeg vil vide om dig, – – men jeg vil have $1100 brænder hul i min pung, lige nu.

så her er nogle idéer til at reducere omkostningerne og mindske de miljømæssige konsekvenser af tilbage til skolen.

den første ting, vi gjorde, var at gennemgå alle brugte og ubrugte skole forsyninger, der kom hjem i slutningen af juni.vi endte med plastikkasser fuld af duo tangs, blyanter, bindemidler, ledere og penalhuse, samt uåbnede kasser af væv og genanvendelige plastikposer.

en af mine venner gør det med hendes søster, og i august de handel farvet duo tangs og bindemidler til at opfylde kravene i de fire børn i skole levere lister.

så har vi behandlet rygsække.et barn, som jeg ved har anvendt samme rygsæk siden børnehaven, og hun er lige dimitteret fra klasse 6.vi har alle vores i vaskemaskinen, kontrolleres for huller og oplyste tre af dem fuldstændig brugbart for denne skole.vi gjorde det samme med penalhuse og var i stand til at krydse dem på listen.vi gik gennem parlamentet endelig blyant farveblyanter, sorteret dem igennem, og var i stand til at lave en indsamling af 24. for hvert barn.

nogle ting kan man undgå at købe, som de meget specifikke foret og unlined notebook – pc ‘er, at lærerne anmodning hvert år.med de penge, du reddede ved at genbruge nike.dk sidste år forsyninger, men forhåbentlig kan du give (desværre) højere priser, mere miljøvenlige versioner af bærbare computere, og pa nike.dk pir, penne og bindemidler.

jeg tjekkede nogle lokale butikker for at se, hvad der var på tilbud i sidste uge og fandt notesbøger med genbrugspapir, penne, der var 80% af genvundne materialer og plastik – betænkningen dækker fremstillet af genvundet plast.

der var korte mindre hæftemaskiner, at holde ark papir sammen uden nogen form for metal, post – it, fremstillet af genbrugspapir, samt en saks, ledere og viskelæder fremstillet af genvundne materialer.

det gode ved at købe disse produkter, er, at det bidrager til at udvide markedet for genbrug, vi sætter vores grønne kasser, som papir, plast og metal.kan du se dette begreb på arbejde på steder som samarbejdsvillig du grand orme i ste.anne de bellevue, når de sælger bøger fremstillet af genbrugspapir i quebec selskab kaskader.der kan også være blyanter fremstillet af genanvendte avis, penne, fremstillet af majs, samt forskellige former og farver af papir.

det andet sted at søge mere miljøvenlige alternativer er den madpakke.

med affald gratis fremmes på mange skoler er udfordringen at få al den mad til genanvendelige beholdere.mange mennesker investerer i plastbeholdere med let at fjerne låg og genanvendelige kasser eller drikke vand flasker.

det år, vi kommer til at gøre op med plast – og snack – tasker.

montreal – baseret credo tasker er lille godbid størrelse snøre poser, der ikke blot belejligt og genanvendelige, men børn kan lide deres