nike.dk tilbage til skolen med en task

tilbage til skolen med en taske, af plast

betragtning trafik islip, ny 57we opført på den liste, sendt hjem af sine lærere.vi er tilbage med en favnfuld polyvinylchlorid, polystyren, polypropylen, polyethylen, alle sammen er pakket i endnu flere polystyren og pvc og meget lidt af det let kan genbruges.

tegninger: jimmy margulies “tegnefilm tegneserie slæng!

mere: viewsday blog newsday skribenter mere opinionsubscribe til vores e – mail – liste

twitter er ikke kun produkter er ofte en kombination af plast ikke let adskilt (polystyren, term nike.dk oplastisk elastomer og polycarbonat, f.eks.), genanvendelse er sjældent mulig, fordi der ikke er et tilstrækkeligt marked for disse materialer.

butikken er klart farvede plastik penne bestemt ikke kan genanvendes.sidste år var tre ringbind var orange og gule.i år, i henhold til den liste, de må være lilla, sort, grøn og rød farve for hvert emne.selv om bindemidler i god stand, kan genbruges, til sidst, de vil bryde med deres plastik ledsagere i affaldet ud.

med næsten 56 mio. k – 12 studerende vender tilbage til skolen, plast, bindemidler, madkasser, penne, ledere og lommeblyantspidsere, udgør et stort problem.det er et problem, at lidt kreativitet kunne blive til en uddannelsesmuligheder.

hvad, hvis de studerende undersøgt livscyk nike.dk lussen for deres pen eller pvc notesbog?de må lære, at produktionen af pvc kan forurene luften med vinylchlorid, en kendt kræftfremkaldende og kan være forbundet med øget dioxin – koncentrationer i de lokale beboere.eller, at en del af plast i skolen kunne ende i omløb i årtier i fjerntliggende ocean regioner.eller det plastik, kunne være en god ting, hvis vi genbruges eller genvindes.

i henhold til en 2008 environmental protection agency – betænkningen, amerikanere kasseres 30 mio. tons) i 2007, 12 procent af vores kommunalt fast affald med 2,1 mio. tons genanvendes.resten er sendt til deponeringsanlæg, brændte i forbrændingsanlæg, skyllet op på strande eller venstre hvirvlende i stor ud gyre i stillehavet.

men ligesom plastik, er en mand der moderne mirakel, kemi, rydde op efter plastik rod kunne være dette århundredes mirakel.hvad nu, hvis børn er blevet udfordret (eller belønnet) til at holde deres plastik bindemidler, ledere og blyantspidsere i god form, så de kan genbruges.for produkter, der ikke holder, måske en indsamlingsbøsse stablet op og sendes derefter til central nike.dk e politikere eller tilbage til butikken, ville sende et signal til industrien.endnu bedre, hvad hvis lærernes lister til studerende til at søge genbruges, nike.dk genvindes eller plast, gratis leverancer?