nike bleer og andre måder at få mob

bleer og andre måder at få mobiltelefoner indsatte i fængslerne

ikke narko eller våben, men mobiler.de er ved at blive et voksende problem i fængsler i det land, som de er vant til at true, plan flygter og indsatte til at fortsætte med at tjene penge fra ulovlig aktivitet, selv bag tremmer.

du kan hente stater over hele landet, og du vil se alt fra rammer at blive beordret om enkeltpersoner til kriminelle virksomheder drives i institutioner med mobiltelefoner, sagde michael besætninger, leder af florida ministerium for korrektioner.

når to mordere, der betjener livstid er flygtet fra florida – nordvest fængslet sidste efterår, efter deres celler dukkede op en mobiltelefon, der anvendes til at planlægge flugtbil, der henleder opmærksomheden på den voksende problem.det var bare en af 4200 mobiltelefoner konfiskeret af fængsel tjenestemænd sidste år, eller 11 pr. dag.

det uhyggelige er, hvis vi fandt 4200, vi ved, at ikke alle af dem, besætninger, sagde.

og mens fængsel embedsmænd gør deres bedste for at holde mobiltelefoner ud, det er ikke en let opgave.nogle nike fængsler er nødt til at afpatruljere deres eget korrektioner officerer, der nogle gange hjælpe indsatte får smuglergods.

i texas, en fange på dødsgangen lavet flere opkald med en mobil til stats senator john whitmire, som er formand for det strafferetlige udvalg.whitmire ikke tro det, da han begyndte at modtage opkald fra dødsdømte indsatte richard tabler.

han holdt sin telefon, tror jeg udenfor cellen, og der var en meget klar fængsel støj.han sagde, hørte du det?og jeg sagde ja.det er et fængsel, whitmire sagde.jeg sagde, hvordan fik du den?han sagde, jeg betalte $2100 for det.jeg sagde, hvordan gør du det der?han sagde, jeg har en oplader.

den opfordrer fortsat, og whitmire havde telefonen undersøgt.en måned før, tabler anvendes 2800 minutter og delte telefon med andre fanger, whitmire sagde.tabler mor, i georgien, blev regningen og indsamle betalinger fra de andre fangers familier.

tabler bad whitmire, hvis han kunne arrangere et besøg hos hans mor.da hun ankom til texas, hun blev anholdt for sin del i fængslet mobil – ordningen.

i andre tilfælde rundt om i landet, berygtet morder charles manson, fængslet i californien, – – blev fundet sammen med en mobiltel nike efon under hans madras, to gange.

florida fanger har også været brug af sociale medier med mobiltelefoner.

vi har indsatte kører deres egne blogs og den slags.vi stopper det, når vi fanger den, men det er meget vanskeligt at kontrollere hele internettet.vi skal ikke have internet politi på vores personale, sagde assisterende generalsekretær james upchurch korrektioner.

de hjælper indsatte smugle telefoner i florida fængsler kan opkræves med en tredje grad felony straffes med op til fem års fængsel.i mississippi, straffen kan være 15 år for at have en mobiltelefon i fængsler.

som korrektioner departementer lede efter nye måder at stoppe mobil smugleri, fanger er at finde kreative, nye måder at få dem ind.

du kan få et færdigpakket, lukkede min nudel suppe, og det er helt lukket den vægt, synes at være ret, men når du åbner den, er der en mobiltelefon indenfor, timothy kanon, florida er vicesherif korrektioner sekretær.

mobiler er skjult i udhulede centre af store stakke af juridiske dokumenter.en fængselsbetjent fandt to liters flasker, der blev brugt som flyder uden for fængslet.når han trak dem ud af en dam, poser, der indeholder mere end et dusin mobiler h nike ver var bundet til dem.

vi har fundet mobiltelefoner og narkotika i babyer bleer i besøg, kanon.hvis de tror, at du aldrig ville finde et barn, vil det blive det næste sted, de kommer for at forsøge at få det.

telefoner, gemt i kropshuler kan ikke altid være samlet op af traditionelle metaldetektorer, og mange er pakket ind i tape til at undgå afsløring.

vi har fundet mobiltelefoner på det private område, besøgende, som jeg taler hunner og hanner, sagde christopher epps, leder af mississippi fængselssystemet og formand for den amerikanske korrektioner associering.han sagde, det er ikke usædvanligt at finde tre telefoner i et hulrum.

medlemsstaterne søger nye måder at finde mobiltelefoner, eller for at forhindre, at deres anvendelse.jeg sagde, at det omfatter nyligt installerede netting holdt op med 50 fod polakkerne til at holde folk fra at smide sække i fængsel hegn for fanger, for at hente.

florida er at påvise en mobiltelefon, maskiner til afprøvning er magnetiske felter og ved hjælp af hunde uddannet til at opsnuse mobiltelefoner.

stadig med 100 000 fanger i florida, besætningerne ved problemet aldrig vil være fuldstændig løst, især med den fortjenes nike te, der kan gøres.

når man taler om den slags penge, du skal have en masse mennesker, der er villige til at gøre alt for at få dem i besætninger.for en stor del af disse fanger, det drejer sig om en dollar.